2010. máj. 27.

Bevezető

Kedves Látogató, ki idetévedtél!

Úgy alakult az életem, hogy a nyár nagyrészét, pontosabban 2 x 1 hónapot Montenegroban töltök. Ennek az előkészületeiről és történéseiről olvashatsz itt. Remélem megszereted, megismered ezt a csodálatos országot, az én tükrömön kesztül! Tarts velem, látogass ide minél gyakrabban, olvasd szeretettel amit leírok Neked!

Elkezdtem listát írni. Már most sok dolog van felírva / biztosan több mint a fele teljesen felesleges... /, és gondolom az idő ahogy halad még több lesz. Farmernacik / a nyári forróságban elengedhetetlen, ahogy az emberem mondja "italidizájn". Naná hogy az! / Tehát nacik, minél több, aztán trikók, és a legnehezebb : a cipő kérdés! Ugye Kedves Hölgy Olvasók Ti is egyetértetek ebben a NAGYON fontos kérdésben, mint a cipőből soha nem lehet sokat vinni?? Papucsok / strandra és utcára /, szandi / kényelmes és kényelmetlen, de nagyon csinos, észvesztően magas sarokkal / na és a jó öreg "dorko". És most ez csak ami hirtelen eszembe jutott...

sampon, hajbalzsam / sajnos nekem egy doboz kb. 3 mosásra elég / ragtapasz, hajszárító, körömvágó, wasa kenyér, desodor, parfüm / több /, naptej, testápoló, kávé, vízforraló...végeláthatatlan lista kezd kerekedni itt a nappaliban, és ahogy telnek a napok, úgy lesz egyre hosszabbb. Tudom, ezt egy pasi / legalábbis az enyém, és nem ez a ma divatos "metroszexuális" fajta, hanem a hagyományos, régi, normális tipusú pasas /, tehát egy pasi ezt megoldaná ripsz-ropsz - fogkefe, shortok, polók, fürdőnaci= kész! De én nem. Bonyolítom , már most látom, hogy mennyire bonyolítom. Könyvek. Sok könyv. Jó sok könyv. Aquarell festék, aquarell papír, ecsetek, vázlatfüzet... Még jó, hogy a kemencéimet nem tudom elvinni! Merthogy "civilben" üveggel dolgozom. Üvegműves vagyok. Imádom! Szép, izzó anyag, amit megmunkálhatok, de az utolsó pillanatig, amíg ki nem kerül a kemencéből, csak vágyhatok arra, hogy sikerült "megfognom"! Titokzatos, mint mi nők! Csupa meglepetés, váratlan öröm vagy bánat, megfoghatatlan csoda. Azt hiszed, hogy engedelmeskedik, de néha szeszélyes lesz, megmakacsolja magát, azt teszi amihez kedve van! Ilyen az ÜVEG.

Vissza az úthoz. Tehát sem üveget, sem kemencét nem viszek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése