2010. máj. 30.

Búcsú grill

Hát megvolt a nagy grill party, a nagy út előtt! Mindenki eljött természetesen!!
Délután 2 órakor kezdtük, és az utolsó vendégek most mentek el. Jó volt az étel nagyon / tudom Öndícséret büdös, de minden elfogyott, ez elég sokat elárul...:) /, a som pálinkának is a vége felé járunk sajnos...
Természetesen esett.
Már fél 3 felé elkezdte, de aztán ahogy egyre többen lettünk, egyre jobban esett. De nem tudta elrontani a kedvünket. Már okosan, előrelátóan a "garázsba", ami egy nyitott kocsiszín inkább, tehát a garázsba pakoltunk le mindent : asztalokat, székeket, grill sütőt.
Kaptam az egyik barátnőmtől egy szerencse hozó Buddha szobrocskát, néhány kedves sor kíséretében. Aranyos dolog volt.
Ma nagyon vártam már. Mehetnékem van, így is lehet fogalmazni. De az ugye nálam cseppet sem szokatlan... A kedves családtagjaim ezt az oldalamat elég közelről ismerik már. Szombaton még egy fergeteges buli, arra is készülni kell zenével. Speciális zenével... Mert ott leszünk néhányan a sikoltozós, hibbant csajokból / család anyák vagyunk mindannyian :) /, akiknek nem akármi kell ám, hogy a fülünkbe muzsikáljon! Majd összeállítok egy jó kis albumot, a kocsiba is kell majd valami jó kis alternatív zene. Meg kell mutatni Montenegronak.

Jó éjt,
SlatkaVila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése