2010. jún. 4.

3 nap van hátra...

Már csak 3 teljes nap és indulok.
Néha jó, néha rossz...
Ma bevásárlás, a blog kezdetekor említett sok minden, holnap este egy jó kis buli, aztán megpróbálom rendszerezni a lakás különböző pontjain letett kacatokat.
A hálóban 2 kis bőrönd, benne már ott várnak a ruhák, aztán a cipős dobozok, strandcucc, napszemüvegek, manikürkészlet, könyvek, szótárak / angol, olasz, szerb / + nyelv könyv / naná, hogy szerb / stb. Majd a kaja. Nem sok. Az úgyis friss kell, meg amúgy is van minden, a péksütemények, kenyerek pedig elmondhatatlanul finomak! Friss, mindig friss, omlós, puha, nem esik atomjaira, nem morzsálódik, egyszerűen FANTASZTIKUS!! Mint szoktam volt mondani : ha a magyar pékek a tizedét tudnák annak amit a montenegroi pékek tudnak / pontosabban albánok általában a pékek /!
Most beleképzeltem magam, érzem a burek savanykás ízét szétáradni a számban...kiolvadt a sütés közben a sajtból a zsiradék, zsíros a kezed, zsíros a szád, néha csöpög is, de nem baj, Te csak falod a forró bureket...! Mennyei ízek. Szerdán azt hiszem burek lesz a reggelim:)
De a szerdai reggeliig még van mit tennem : panírozni akarok húst a gyereknek, takarítani. A kertben is matatni, gyomlálni kéne, de abból még nem tudom mi lesz, rá tudok e menni a talajra? Búcsúzom mára,
SlatkaVila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése